Witam ,mam coś takiego ,że "słyszę" telewizor nawet gdy ma wyłączony dzwięk ,nawet za ścianą...Najbardziej odczuwalny jest ten efekt w zwykłych telewizorach ,w lcd efekt jest mniej odczuwalny. Zapewne poprostu odczuwam promieniowanie elektromagnetyczne jakie generuje...Trudno mi opisać w jaki sposób
Witam chciałbym tu opisać coś co przydarzało mi się od dawna, lecz nie zwracałem na to zbytniej uwagi (sorki za debilny przykład ale to jedyny jaki posiadam): otóż od dawna (z jakieś 6 lat) zawsze pokonywałem moich przeciwników w znanej
Ratunku! nie wiem co mam robic. Jakies 3 miesiace temy niedaleko mojej malej miejscowosci na kujawach postawili mi 3 gigantyczne wiatraki- jakas elektrownia na wiart. jakis tydzien potem zaczely sie moje problemy. Chroniczny bol glowy, mam problemy z koncentracja, a
Witam! Ostatnio w necie natknęłam się na taki filmik: KLIK Zastanowił mnie ostatni klip, może nie tyle zastanowił co wystraszył! Jak oni zrobili tą postać? Na początku myślałam że po prostu ktoś siedzi sobie na kanapie i pije kawę lol.
Satelity szpiegowskie będą mogły wkrótce analizować ludzkie cienie rzucane na ziemię. Po co? W celu zidentyfikowania terrorystów - pisze "The Daily Telegraph". Może to pomóc w wytropieniu, schwytaniu bądź zabiciu terrorystów, na przykład Osamy bin Ladena. Analizowany ma być pojedynczy
Straszliwe warunki życia aborygeńskiej społeczności w rejonie Kimberley w północno- zachodniej Australii, gdzie ostatnio doszło do śmierci 22 osób z powodu nadużywania alkoholu i narkotyków, ujawniło niedawno przeprowadzone dochodzenie. Wykazało, że wśród Aborygenów narasta alkoholizm i narkomania, panują straszne warunki
Tak sobie czytam i myśle że ten problem będzie narastał.Użytkownicy ścian trójwarstwowych z lat 80-90 zaczna coraz częściej pukać z tym problemem.I kurcze każdy zawodowiec wie,że tu jest bagno wynikajace z fizyki budowli gdyż tym docieplaniem takie...
A w projekcie na profilu nie jest to jasno i wyraźnie zaznaczone?Generalnie przyjmuje się, że min. zagłębienie powinno mieć 80 cm.Taśma ok. 30 cm [b:7a7fe8e4e1]nad [/b:7a7fe8e4e1]przewodem
Mam spory taras, który wychodzi na ogród. Świetne miejsce na wieczorne pogaduchy przy dobrym winku, albo domowej naleweczce ;) Drzwi prowadzące na taras są dosyć duże i już zniszczone. Planuję ich wymianę. I teraz pojawia się mój klopot. Otóż gdzieś