Fedora 8 a z tego co widzę to do fedory 6 osobno było elementtree a już w 8 wygląda na to że razem z pythonem 2.5 sie to instaluje. < Dodano: Sob 29 Mar, 2008 19:58 >Jak zmienić czas tempbana
sido: "a co ciekawe, np. ktos z numeru IP: 77.254.1.31 tego samego dnia dostał 4 bany na różne GUIDy..."To tymbardziej bym mu harda walnął.Typ bezczzelnie generuje nowe klucze żeby czitować.Ten...
Witam, zainstalowałem na www najnowsze ultrastats dla cod4, i w czym problem. Mam jeden serwer hostowany przez pifpaf, skrypt został poprawnie zainstalowany, tylko nie mogę skonfigurować podłonczenia...
Ten portal jest zalosny, naprawde To ze Roksana ma Piroga w znajomych na myspacie-on dodaje praktycznie kazdego-to oznacza ze ma UKŁADY HAHAHHAHAH http://www.pudelek.pl/art..._you_can_dance/
moonraker1994: "no ale moj kumpel ma gorszy sprzet i mu sie szybciej laduje...rufus zrobilem tak ze w rozmiarze poczatkowym wpisalem 2048 i w maksymalnym tyle samo dobrze zrobilem?"W...
Witam. Mam wam do zaprezentowania nowy publiczny polski serwer Call of Duty 4 serwisu/gamingu eGamingNa serwerze jest dostępny tryb:-Search and Destroy ( Znajdź i Zniszcz) w trybie...
mielismy pomysl wraz z karkusem, zeby stworzyc ów temat...dawajcie tu swe wiersze, teksty piosenek i wszystko to co robicie najlepiej..czekamy na ciekawe wpisy..zapraszamy
Co sądzicie o Diance? To jest moja favorytka;) Jest swietna, ma super styl i jest naj! Mam nadzieję, że wygra. Wklejam jej wywiad ze strony .## Urodzona tancerka, żeby nie powiedzieć "urodzony Jackson" Nieco skryta i tajemnicza, aczkolwiek bardzo ruchliwa:)