Nie chodzi o to ze nękamy naszego miłego, drogiego adminka ale że pojawiają sie już portale-usługodawcy gdzie oferta prv wygląda blado. Ja nie chciał bym zmieniać serwera bo wiąże sie to ze zmianą nazwy ale jeśli ten stan potrwa to
W statystykach mam że na moja strone nikt nie wchodził od 15. A zawsze dopiero koło 15 zaczynają wchodzić wiec powinno byc około 130 odwiedzin a mam 30. Czy coś sie zepsuło czy to tylko dziwny zbiego okolioczości że nikt
Zeby to mialo rece i nogi, zakladam nowy topic. Jesli ktos znajdzie ciekawe autko, to niech pochwali sie tutaj Ja dzis znalazlem takie cos: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=106242967 Moze nic specjalnego, ale jednak cos w nim jest. Bravki bardzo mi sie podobaja A
Witam Wszystkich! Związku z licznymi pytaniami na temat pamięci Mushkin zakładam temat główny Można tu zamieszczać wszystkie informacje na temat pamięci Mushkin. Udział w dyskusji pomoże użytkownikom w wyborze pamięci. Zapraszam
Witam! W sumie wszystko jak w temacie. Mam 1500 zł (góra 1600, i raczej nie mam, a będę miał za jakiś czas, ale to tak na marginesie) i myślę nad czymś sensownym. Najpierw napiszę moje typy (zasugerowane opiniami w necie
Witam Muszę wysłać pocztą polską "rzeczy dozwolone od lat 18" i chcę aby rodzice się o tym niedowiedzieli!! Czy jak wyśle to coś na poczcie to czy do mnie do domu przyjdzie potwierdzenie odbioru czy coś podobnego?
NEWBY0: "No ładnie ładnie nie ma co ,nie trawie grać z takimi ludzmi ,nienawidze ginąć od kampy ."Gdyby głupota zabijała miał byś wiele osób na sumieniu.Te momenty z fm...
Witam mam do sprzedania cd-key do gry call of duty 4 modern warfare sprzedaje, poniewaz nie gram nie sprzedaje calej gry bo plyta jest porysowana ale cd-key sprawny daje oczywiscie zdjecie instruckji...
Viet Dang Tancerz, choreograf Viet Dang jest wietnamskim choreografem. Tańczy New Style oraz hip - hop. Ma swoja grupę taneczną, trenującą w szkole tańca Nexus. Viet prowadzi warsztaty taneczne w Monachium, Kolonii, Atenach i Zurychu. W programie "You Can Dance
moonraker1994: " Na poczatku chcialem czitowac ale cos mnie powstrzymalo i nie czituje."moonraker1994: "trzymam bo myslalem ze bede uzywal ale jak uslyszalem o global kicku to wole nie... "Po...