WITAM Mam dwa wentylatory 2 pin'owe a z tego co sie doczytalem do kontroli ich predkosci potrzebny mi 3 pin (zolty). Posiadam panel sterujacy wiec potrzebuje tylko wiedziec czy jest mozliwosc jakiegos przerobienia tych wiatrakow aby dalo sie kontrolowac ich
Jeżeli szukasz tytułu jakiegoś utworu a masz tylko jego słowa, nagrany fragment lub jakąś inną poszlakę to nie zakładaj nowego tematu tylko pisz w tym. Unikniemy w ten sposób setki tematów "na chwilę" i ułatwimy pracę tym którzy chcą pomóc
Vitam!Zastanawiam sie ostatnio ze polskie spoleczenstwo nawet na forach nie jest tolarnacyjne. Tematy o hh (muzie bez przekazu-juz widze ogrom wyziwsk pod moim adresme bo obrazilam tych wszystkic "bialych pseudoraperow" ). Mianowicie temty o hip hopie sa setki razy powialan,
Niedługo miną już trzy lata od momentu, kiedy to debiutował pierwszy dwurdzeniowy procesor dla komputerów osobistych - Pentium Extreme Edition 840. Pełna treść publikacji
hej Czy zaglądacie to komórek swoich partnerów? Czy oni pozwalają wam na to ? Czy uważacie, że jeśli partner zabrania to ma coś do ukrycia ? piszcie wszystko co myślicie na ten temat
Ma ktoś może taką wade wymowy ??? Ja osobiście nie wymawiam poprawnie "r"( nie zastępuje r żadną inną literą, jest ono bezdzwięczne i brzmi jak francuskie), nie przeszkadza mi to w kontaktach z ludzmi, nikt się z tego nie śmieje.
Jakie są wasze sposoby na nawiązywanie nowych znajomości, przyjaźni ?Niedługo przeprowadzam się do nowego miasta, czeka na mnie nowa szkoła, ludzie. W starym mieście niewiele osób mnie znało(miałam parę przyjaźni, zwykle udanych, jeżeli zanikały to zazwyczaj z powodu różnic jakie
Mam wielki problem, miałem save do gry Diablo II i przez przypadek je usunąłem podczas formatowania kompa, były one na jednym z dysków a ja zrobiłem format tego dysku, czy znacie program który mógłby je dla mnie odzyskać o ile
Witam ma problem z partycjami mianowicie chce połączyć dwie logiczne partycje na jednej z nich mam linuksa wiem że to sie da partition magic ale chce sie zapytać czy ten progs nie zwali mi partycji bo czytałem trochę forum i
Zamierzam niebawem zainwestowac w nowy aparat. Mam na to ok 1500 zl. Jaki model byscie doradzali za takie pieniadze (to absolutna gorna granica - lapiej cos taniej), oczywiscie mowie o body + obiektyw.
Witam.Od prawie 3lat mam chłopaka którego kocham.. Rok temu zaczęliśmy współżycie a od miesiąca zdecydowałam brać się tabletki antykoncepcyjne. spowodowały one u mnie straszną depresję na którą się obecnie leczę. zrezygnowałam oczywiście z hormonów! od roku nie układa mi się
Ja z moją dziewczyną zaczeliśmy pewne życie seksualne tzn. do tej pory takie zajecia jak minetka:P i palcowka ... no i jest problem jakies sposoby ?? narazie to robie to tak jak na filmach ale widze że jej to coraz
Potrzebuje jakiegoś laptopa, który zastępował by komputer domowy i posiadał jak największe możliwości multimedialne i szybki dysk. Czy znacie coś wmiare odpowiedniego do 3500zł? Ekran chyba 17", grafika niezintegrowana, bluetooth, może karta TV mile widziana. Myślałem narazie nd toshibą z
Koniec zaśmiecania forum ! Macie jakieś poważne problemy natury sprzętowej ? Wahacie się przed kupnem czegoś ? Walcie tu ! NIE JESTEŚ SAM ! PS. Proszę o przyklejenie ! Ten post został edytowany przez Keymaker_2005 : Wczoraj, 18:48
Witam. Jakiś czas temu zacząłem się bawić w robienie i sprzedawanie stron internetowych. niestety, trafiłem na klienta, który twierdzi, że zrobienie strony to nic takiego (mimo iż sam przyznaje, że nie wie jak się to robi) i da mi grosze