Czasami padają tu pytania o quadro. Ostatnio widziałem w akcji kartę 4600 w 3ds max w D3D. Na niezłym monitorku, większym niż 24", w natywnej rozdzielczości obracała modelem około 2mln polygonów w tempie 46fps w smooth+ highlits a ~76fps w
Witam. Zamówiłem sobie w UPC internet 10MB, ok. Jako, że wczoraj miałem problemy z modemem i nie mogłem sprawdzić prędkość transferu, to dzisiaj ściągam demo Crysisa, patrze... transfer: 220kb/s , na 1MB miałem transfer 180kb/s. WTF!? Aha, internet jest bezprzewodowy,
Doładuj mi konto w Orange za 25 zł a ja Ci prześle moje nagie fotki. Pisz na gg to sie dogadamy 7677970.Oto jedna z moich fotek http://img189.imagevenue.com/img.php?image...2_122_555lo.jpg
Możliwość jest. To mogę powiedzieć.Kiedyś widziałem na stronie blendenzo czy jakiejś innej menu w którym można zmieniać wszystko od rozdziałki po rodzaje stereo. To mówi że plik config nie jest potrzebny.łofftop:Neo nie opłaca Ci się taka rozdziałka...
Zaznacz obiekty-pióra -Object / Group / Add to New Group,zaznacz jedno pióro - Select / Grouped / Objects in Same Group,Object / Scripts / Apply Deformation,zaznacz jedno stare pióro (z modyfikatorem - zielone),powtórz: Select / Grouped / Objects...