Trwa aktualizacja DNS / Brak adresu docelowego i tak od ku...wa sam nie wiem jak długo. Ale ponad już 48 godzin Moja strona pojawia się i znika, jak murzyn na pasach... Umowa coś mówi o jakimś okresie chyba 48 ale
Podręcznik jest jak najbardziej przydatny! Po prostu mam 2 Co jest w podręczniku? Obszerne opisy Seattle i Hong Kongu, oraz skrótowe opisy Cape Town, Caracas, Hamburga i Istambułu.
Wszystkiego najlepszego, życia wesołego, głowy pełnej pomysłów, spełnienia planów i marzeń, wielu wiernych przyjaciół, dużo radości, optymizmu i czego sobie zażyczysz!!
Tak, wiem. Wałkowane to było pewnie już wiele razy, ale...Jako że jest teraz czas matur, mam do Was pytanie. Wielu uczniów, którzy będą pisać matury po 2010 roku skarżą się na obowiązkową matematykę. Mówią: "Po co mi funkcje/całki itp. skoro
Autor: BratWysłany: Dzisiaj 17:00 (GMT 1)Temat Odpowiedzi: 93Kolega pantani^ zapomniał o hamulcach (czyżby nie używał).Tu Record dokłada DA kolejne 30-40 gram. A Chorus tez jest lżejszy w tym elemencie od DA.P.S.Dla mnie to żadne odkrycie, że DA trzeba odnosić do
Autor: magdaTemat: WaypointRace 2008!Wysłany: Dzisiaj 20:07 (GMT 1)Temat Odpowiedzi: 0Witajcie,Chciałabym Was serdecznie zaprosić na rowerowy wyścig na orientację, który odbędzie się 31.05 w Pruszkowie i okolicach - WaypointRace.Start jest możliwy w 3 kategoriach: pro ("dla zawodowców"), fan (dla amatorów) i
Autor: wowoWysłany: Dzisiaj 20:18 (GMT 1)Temat Odpowiedzi: 8święta racja jürgen; a wracając do matti, to wybacz, ale na początku w 'aw' była mowa jedynie o niemieckich biatlonistach, a nie niemieckich kolarzach; wspomniano natomiast niemalże cały skład rabobanku z ubiegłorocznego tdf,
Autor: gstachowWysłany: Dzisiaj 17:24 (GMT 1)Temat Odpowiedzi: 24Zwracam honor.Nie wiem czemu ale bylem przekonany ze karbon szybko sie meczy. Ale fakt, pogooglalem troche i wychodzi, ze karbon nie meczy sie szybko. Pamiec plata figle.
Autor: BratWysłany: Dzisiaj 17:13 (GMT 1)Temat Odpowiedzi: 5A propos, to Mavic na wadze aż tak nie oszukuje.Według oficjalnej strony Mavica dla SL Premium:weight (ED10): 1480 grams per pairfront wheel: 645 gramsrear wheel: 835 gramsSkąd kolega miał taka rewelacyjna wagę?
Autor: Paweł_sfWysłany: Dzisiaj 20:46 (GMT 1)Temat Odpowiedzi: 2Prolog dla CCC Polsat Polkowice, Krzysztof Jeżowski do pierwszego etapu pojedzie w koszulce lidera. Liderem klasyfikacji punktowej Adam Wadecki, a górskiej Mateusz Komar. O polskim kolarstwie na http://www.kolarski.pl Zapraszam