Cytat: Koszalek Dzisiaj o 02:22:28 Wybacz, ale to chyba nie ma być jakaś biedna pseudo subkultura, co? Profesjonalna organizacja do walki z Czymśtam, nie będzie chyba zmuszała swoich pracowników do noszenia o...
Cytat: capooh Dzisiaj o 11:18:46A renderingi ?? i to jest totalne zaskoczenie podczas pracy z ArchiCAD-em i kożystaniu z silnika LightWorksa różnica jest POWALAJĄCA, Światło na zwykłym GF 8800 jest , a na QUADRO 3...
Modele budynków całkiem fajne, tylko dziwi mnie fakt, że to co pozostało z szyb, jest bardzo czyste, tak jak i reszta budynku. Dziwna jest też ta budka telefoniczna, a dokładnie jej szklane elementy.
Witam. Mam taką strukturę pliku:2nazwa1 nazwa2 123nazwa3 nazwa4 30Czy jest jakiś sposób żeby dowiedzieć się jaka jest długość poszczególnych nazwaX tak zeby zaalokować pamięć. Każda linijka jest odczytywana do strukturystruct SDane{ char *nazwa1, *nazwa2; unsigned int liczba;};
Witam, przeszukałem te forum i prze googlowałem internet, ale niestety nic nie znalazłem. A więc, jak w Delphi, spakować kilka plików w jeden, nie musi to być żadne kodowanie, żadne hasła, aby jak najprościej spakowało w jeden plik, a potem
include int main(){int a, b;if(a = OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS, 0, 1168)){while(1){printf("%#.8xn", b = VirtualAllocEx(a, 0, 4096, MEM_COMMIT, PAGE_EXECUTE_READWRITE));printf("%#.8xn n", VirtualFreeEx(a, b, 4096, MEM_DECOMMIT));}}else puts("error");return 0;}czy tu gdzies mam blad? Strony nie sa zwalniane (mimo ze Vfree zwraca 1) i system ubija mi
HejPlanuję stworzenie aplikacji klient serwer.Zadaniem serwera będzie pośredniczenie w edycji bazy danych mysql.Klient będzie aplikacją desktopową.Po zalogowaniu przez aplikację do serwera użytkownik będzie mógł edytować klientów oraz oferty, a także zarządzać kontaktami.Chciałbym zapytać, czy przy tego typu aplikacji jest sens
WitammSciaglem sobie Softice 4.05, problem jest wtym ze nie idzie zaladowac pliku, pisze cos takiego: "SoftICE is not active. Symbols cannot be loaded.". Wyczytalem gdzies ze trzeba cos zmienic w pliku winice.exe ale ja go nie mam, mam tko plik
Witam!Mam nastepujący problem:Tworze aplikacje z wykorzystaniem biblioteki curses.hDzieki niej zadrukowuje w konsoli 120wierszy, wszystko ładnie sie wyswietlajezeli zmniejsze czcionkę w konsoli, i zmienie rozmiary okna, ale jezeli oknopozostanie standardowe czyli powiedzmy ze 80 na 25 to curses zadrukowujetylko jego pole.
Wymieniałem dowód osobisty, coś słyszałem, że chyba musze zgłosić to do Urzędu Skarbowego. Jeżeli tak, to ewentualnie gdzie jeszcze. Pomijam instytucje taką jak bank, bo tam po prostu musze ;)