PO MOIM 2 nie zdanym egzamonie (i ostatnim) jak jechałem z powrotem, to kolo stwierdził raem ze mna ze sie nie da jezdzic przepiswowo (egzaminator) ale on niestety musi przestrzegac przepisow bo nie...
Shymon, w pb 95 masz 20% bio paliwa niems, w 98 masz 10% bio paliwa ale to jest nic stary silnik tak jak moj w fordzie 89 tego nie przepali a natomiast taki jak mam w carismie 98 to przepali...
3 lata co to ma byc smiech na sali niech ludzie wkoncu wezma sady na powaznie a nie pijany debil jedzie i zabije ci kumpla tak jak mi i zabiora mu prawka na 2 lata bo mia;l na wszystko od...
Witam kol. poszukuję dobrego xero schematu IC 251 to co jest oferowane na internecie to skany dość nie czytelne.Moja prośba jest taka ,jeżeli koś z Was posiada orginał lub dobre (czytelne )xero to prosił bym o powiadomienie na e-majl sp9coo@interia.pl
Kiedy będę starą kobietą i nie zostanie mi nic oprócz wspomnień wszystkie chwile życia stracone powrócą raz jeszcze do mnie Kiedy będę starą kobietą czasem będę słowika słuchała o straconej wolności pomyślę o mężczyznach, których kiedyś kochałam Mam jeszcze wina
Megan każda imprezka w przedszkolu to jakieś osiągnięcie i krok do przodu;-) To niesamowite zapisywać w młodym człowieku nowe doznania. Niesamowite to obserwować....Póki jeszcze Młody włazi mi na kolana i daje bezproblemowo buziaki - ja biorę wszystko z podwójnym szczęściem;-)))
papryk56, każdy piszący w tej części forum ma problem. Zmień nazwę tematu na taką, która będzie opisywała twój problem. Inaczej dostaniesz ostrzeżenie.nazwę tematu możesz zmienić używając przycisku...