Let's Dance - kolejne wielkie show? Dwa lata temu Mandaryna objechała całą Polskę, żeby uczyć tańca przypadkowe osoby. Show Let's Dance, którego była gospodynią jednak szybko znikł z telewizyjnych ekranów, bo miał kiepskie wyniki oglądalności. Są jednak szanse, że po
Czy wszystkie polskie serwery znajdują sie w programie "The All-Seeing Eye" ? "ASE już od jakiegoś czasu nawala i nie pokazuje nawet połowy serwerów, o ile w ogóle coś pokaże.Zerknij...
Mam taki mały problem, chcialbym zdobyć skrypta do cod2 multiplayer na garanda! skrypt ten powoduje ze przy jednym nacisnieciu myszy garand wystrzela 3 pociski.. prosze jesli ktos wie to dajcie...
Witam. Gram w Call Of Duty chyba od ukazania się tej gry. Nigdy nie było jakichś problemów, wszystko działało super, ale przeprowadziłem się do Irlandii a co mogę innego roibc w wieczory jak...
Autor: TomAszWysłany: Wczoraj 19:34 (GMT 1)Temat Odpowiedzi: 40 Luki napisał/a: dłaczego ja za drugi etap dostałem 1 pkt jesli w dziesiątce było dwóch mojchKloden - 10 i Rodriguez Oliver - 6 sprawdze to.
Autor: JürgenWysłany: Wczoraj 20:36 (GMT 1)Temat Odpowiedzi: 41A za Bennatim Zabel wybaczcie ale Zabel z roku na rok co raz starszy i słabszy.Chyba nie chciałbyś, żeby był młodszy i szybszy ? W każdym razie szacunek dla tego pana, że w
Autor: ArekWysłany: Wczoraj 21:47 (GMT 1)Temat Odpowiedzi: 46Większość wie, że Cola zdrowa nie jest, ale jakoś w peletonie panuje zwyczaj picia tego wynalazku. Obrazek z życia. Kolega wyjechał ścigać się w tym sezonie do Włoch. Po pierwszym wyścigu trener pyta
Autor: for1secondWysłany: Wczoraj 22:52 (GMT 1)Temat Odpowiedzi: 109Jeździłem na campie, teraz jeżdze na shimano, i dla ergonomi klamek wybrałbym shimano, a dla pewności i czucia roweru - campe. Shimano jest delikatniejsze. Waga mnie nie interesuje
Autor: gresWysłany: Dzisiaj 23:35 (GMT 1)Temat Odpowiedzi: 25http://www.cyclingnews.co...le_Hushovd_stem hmm moze i nie ma duzego wyboru jak sugeruje komentarz , ale przegladajac znalazlem tez hincapiego - ma ten sam model ( chociaz bez podpisu hushovda, swoja droga ma tez aluminoiwa rure
Przybądź Duchu Święty - jak można przywołać wiatr? Symbolem Ducha Świętego jest wiatr. Nikodem, pytając, co ma zrobić, by wejść do królestwa Bożego, myślał, że otrzyma jakąś konkretną odpowiedź. Tymczasem usłyszał: Wiatr wieje tam, gdzie chce, i szum jego słyszysz,
Ostatnie dekady przynoszą ze sobą dynamiczny rozwój mediów. Istnienie i udoskonalanie się wszelkich "cudów techniki" wypada przyjąć z optymizmem. Środki przekazu pełnią wszak szereg funkcji - począwszy od informacyjnej, edukacyjnej i rozrywkowej, poprzez funkcję kontroli społecznej, kiedy to dziennikarz przeprowadza
Jubileusz - to rocznica szczególnego wydarzenia, wyróżniająca się liczbowo w jakiś charakterystyczny sposób, a przez co dająca okazję do szczególnie uroczystych obchodów, wspomnień, jest czasem refleksji, zadumy oraz zamyślenia nad minionym okresem. Jubileusz może być także impulsem do podjęcia nowych