Czy ktoś może zdawał maturę z matematyki? Myślicie że była łatwa czy trudna? Z czym mieliście największy problem? Wystarczyło wam czasu na zapisanie wszystkich rozwiązań które chcieliście? Piszcie swoje opinie Jak dla mnie matura prawdziwa była łatwiejsza od próbnej. Tylko
Dobra dzięki będę musiał zrobić z fizyką.Nie dlatego nie chciałem fizyki że sie odbija tylko dlatego że najbardziej pasowało by te rozwiązanie do mojej gry.No cóż będą zmiany w grze (Jak ktoś jeszcze pamięta MIX Domino 3).Wszystkim dziękuje za pomoc.
ekhm...z tym grzebieniem to taka dość wstydliwa sprawa, bo... w sumie to było trochę nie zamierzone, a kiedy zdałam sobie sprawę z tego jak to wygląda, to nie bardzo mogłam cofnąć.... ;p Łuki na błonach? Hm... w sumie to chyba
taka sobie pracka w gimpie przedstawiająca ufoka ...w sumie to moja druga praca wykonana w sofcie do grafiki dwuwymiarowej (przy użyciu standardowej myszki optycznej). Proszę o opinie [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e82f7722d3...
Cytat: freeqstyler Dzisiaj o 20:11:32 Po drugie primo skrzypce stoją tak na krawędzi, bardzo pracochłonne byłoby je ustawić w taki sposób, aby jednocześnie się nie zsunęły. Bo to Pracownia ( [color=g...
tia, odrodzenie w sztuce...Fajna pracka. Delikatnie skróciłbym tylko tą kreskę po prawej nad ustami, bo przypomina zadarty nos i niszczy cały niewinny wyraz twarzy
Wiem, że może to nienajłatwiejszy temat na ciepłe kwietniowe popołudnia, ale mino wszystko spróbuję...Robię pewną pracę o poezji na WOK. Chciałabym, żeby nie był to typowy nudny referat w 90% ściągnięty z internetu. Moja praca będzie dotyczyła stosunku ludzi do