nie wiem czy akurat o to chodzi,ale jak wchodzę z opcje mods to mam tam 6 modów.kazdy inny a do tego inna muzyka ,w jednym to nawet kawałek hip-hopu leci.
rufus: "Udałedo sie komus zebtrać laptopa podczas desantu?Próbowałem kilka razy i nic,mam 29 laptopów znalezionych za wyjątkiem tego jednego."Tak, trzeba zostawic kapitana na miejscu udac sie...
Hehehehehehe smieszne pytanie Po pierwsze - jezeli nie masz modu to i tak nie pograsz, bo nie wybierzesz teamu Po drugie - mod nie zezwoli ci grac bronia inne niz riflePo trzecie - server...
1 Najwieksza tajemnica III Rzeszy2 Gdyby udalo sie to Niemcom wprowadzic prawdopodobnie zwycieliby oni II WŚ3 Prawdopodobnie projekt ten mial poczatek w kompleksie Riese w Gorach...
Podczas pisania postów, zdarza mi się zapomnieć, jak sie pisze poprawnie jakieś słowo. Czasami się mylę i zamiast w nowej karcie to sprawdzić, wpisuje dany wyraz w wyszukiwarce, która się znajduje na stronie tam gdzie właśnie pisze post (np: w
jakkiego choreografa z YOU CAN DANCE lubicie najbardziej?!?!...ja najbardziej jujke, Anthony Kaye i czeszka...po ostatnim wystepie!!!!...piszcie co myslicie
był jakiś duży problem z optymalizacją raytracera w poszczególnych RC i było to nawet odnotowane na liście rzeczy potrzebnych do zrobienia przed releasem, ale nie wiem czy już naprawili czy jeszcze nie czy co to się wogóle z tym dzieje
tak poprawdzie do większości zastosowań rację bytu mają tylko face'y trójkątne i czworokątne. Każdy inny bierze w łeb gdy jeden z punktów się wychylaz płaszczyzny.
WitamNatrafiłem na kolejny problem, gdy rysuje 2 wierzchołki i tworzy się linia, zazwyczaj jest ona nie równa i mam związku z tym pytanie, czy da się jakoś kombinacjo klawiszy ją wyprostować i czy da się stworzyć efekt przeciwny, czyli zaokrąglić