Macie tu jeszcze raz ta zagadke bo widze ze co nie ktorzy maj problem z czytaniem ze zrozumieniem...(bez obrazy) 1. Ten dzien moglby skonczyc sie tragicznie dla Dwight D. Eisenhower 2. Pilny...
hej jak ktos sie bawil zaawansowanie video to zna AE. niesamowicie potezny soft i calkowicie przemyslowy standart...videocopilot.net dostarcza caly czas nowych tutoriali o AE ...a oto jeden z najnowszych treningowych wideosow od kramera gdzie jednym z ...
Witam czy ktośmi może pomóc co do siatki..nie bardzo wiem jak zrobic powieki tak żeby się ładnie zamykały potem i dobrze wyglądały ?? prosze o jakąś radę...zamieszczam render głowy...z siatką..
jest to rysunek techniczny, stosowany raczej do aut, samolotów itp. Zwierzęta lepiej robić ze zdjęcia (bo zdjęcia dużo łatwiej dostępne, i są często dokł...
Mam wkurzający problem, odkąd zainstalowałem sterowniki Omega Drivers do ATI Radeon 9600pro mam problem z zaznaczaniem obiektów. Gdy zaznaczam jakiś muszę czekać jakieś 30sek. zanim się zaznaczy (blender muli), poza tym śmiga normalnie, gdy zaznaczam w...
Co działa na Was jak narkotyk, bez czego trudno Wam egzystować, co jest dla Was normalne, a innych wkurza?Czy przyzwyczajenie jest zabójstwem dla wszystkiego co nowe?Czy przyzwyczajenia są głupie, czy też są uproszczeniem życia codziennego?
Zapewne znacie różne przepisy na dziwnie wyglądające potrawy, lub takie które mają niepokojąco długi termin do spożycia, albo stworzone są z wymyślnych składników, czy też w dziwacznych ich kompozycjach a jednak smaczne. Tu znajdziecie miejsce na kulinarne dziwactwa.Oto jedno z