Witam! Zdarzyło mi się doświadczyc, jak to nazywam "dyskretnego olewactwa". Polega na tym, że dziewczyna z którą chcę byc nie wyraża sie wprost. Raz mnie olewa, a niekiedy nie i wtedy jest ok. Często wolałbym usłyszec prawdę nawet najbrutalniejszą niż
Na niedzielę przygotowaliśmy dla Was małą niespodziankę. Nie będziemy zdradzać, co to za niespodzianka, ale serdecznie wszystkich zapraszamy :-) Pełna treść publikacji
jak sądzicie czy czytanie HP dobrze wpływa na młodych ludzików? jest wiele głoswów i pogłosek, że czytając HP sprzymirzamy się szatanowi i jest to niemoralne " border="0" alt="arrow.gif" />"wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie" wg. mnie bzdury!Myślę,
należy do Serbii w tym roku! Polska wybiera swojego reprezentanta 23 lutego, wg mnie bez obierania w słowach powinna reprezentować nas ISIS GEE z piosenką FOR LIFE: http://youtube.com/watch?v=kgtsjKlmRSE .
Jak w temacie: Bo mam własnie takich blach ze 200kg i chiałbym to opchnąć na skupie złomu. Wolałbym jednak wiedzieć co to jest by mnie nie oszukali Po drugie, wie ktoś może czy skupują też metale pomalowane(np na czarno) ?
witam dowiedziałem się, że zamiast modemu GSM można się łączyć z internetem podpinając telefon do notebooka... wie ktoś jak to się dokładnie robi? jest to gdzie opisane? pozdrawiam
odnośnie heli i nalotówmoglibyście skrócić żywotność tak żeby 1 koleś z m4 mógł go zestrzelić,lub zrobić tak że ma tylko 1 nabój na 1 osobę.widziałem niedawno na jakimś serwie że gdy leci...
a mi się ten żarcik podobał, tylko że za daleko poprowadzony. mogli uciąć chwilę wcześniej. i tak wiadomo było o co chodzi, a bardziej ze smakiem by było
Mało oryginalne, ale świetne i miejscami nawet zabawne. Trzeba mieć niezwykłego skilla by zmontować coś takiego i jeszcze więcej cierpliwości by doczekać się ukończenia renderingu.Jeśli chodzi o najzabawniejszą scenę, to 'skakanka' wymiata
Zobacz komentowany artykułObejrzane i naprawdę super sprawa Świetna animacja i modele, ciekawa muzyka, całkiem zabawna fabuła, jedyne co mi się nie spodobało to...
po co bawić się przeźroczystością i lampami?bierzesz sobie layer czy dwa w których jest scena do renderowania, a przemieszczanie obiektów między layerami realizujesz przez IPO.