|
|
 |
 |
 |
 |
Zastanawiam się nad sensem modlitwy. Np. Modlimy się prosząc Boga o zdrowie. Przecież Bóg ma dla każdego ...  |  |

Drodzy Forowicze, od września 2003 r. w naszym serwisie www.katolik.pl trwa Krucjata w intencji środków ...  |  |
WitamMam pytanie, które było już zapewne poruszane z wielu stron, ale zadam je jeszcze raz, gdyż ważna ...  |  |
Witam.Wczoraj nie czułem się zbyt dobrze. Po powrocie z pracy, po północy miałem 38 stopni gorączki....  |  |

Kodeks Prawa KanonicznegoDni pokutyKanon 1249 - Wszyscy wierni, każdy na swój sposób, obowiązani ...  |  |
1) Na jakiej podstawie papież ustanowił dogmat mówiący o Wniebowzięciu Maryi, czy jest tu jakieś głębsze ...  |  |
Drodzy Forowicze,Bardzo proszę o pomoc. Szukam dobrego spowiednika w Rzymie. Bardzo zależy mi, żeby ...  |  |
Niektórzy mówią, że śmierć kogoś jest wolą Bożą inni całkiem się na to oburzają... Jeśli pijany kierowca ...  |  |
Witajcie!Nie lubię pytań tego typu, ale naprawdę nie mogę nigdzie tego znaleźć. Otóż, chodzi mi o słowa ...  |
Używam obecnie pajączka w wersji 5.9.1.8 (VistaSP2 64bit). Nie mogę eksportować jednej tabeli z bazy danych. Program albo zawiesza się albo wyskakuje poniższy błąd przy próbie zapisu danych do pliku. Po wystąpieniu błędu nie można zamknąć samego pajączka pojawiają się  |  |
Ostatnio suwerenne władze hiszpańskiej Katalonii ogłosiły, że ferie Bożonarodzeniowe i Wielkanocne będą zwać się odpowiednio: feriami zimowymi i wiosennymi. Decyzję powzięto po to, by rzekomo nie urazić osób innej wiary (choć spora grupa muzułmanów dziwi się tej decyzji), bądź niewierzących.  |  |
Żeby odkryć ludzką twarz świętego, któremu nieobca jest słabość, trzeba dotrzeć do rozmaitych dodatkowych źródeł. Ciekawej informacji o św. Jadwidze dostarczają nam np. rachunki jej dworu. Okazuje się, że św. Jadwiga nie jadała w ogóle ciemnego pieczywa. Gdy dwór królewski  |  |
Czytelników i słuchaczy Dziejów Apostolskich porusza i zdumiewa fakt, że od początku ci, którzy uwierzyli w Jezusa Chrystusa, napotkali na silny sprzeciw i otwartą wrogość ze strony części żydowskich rodaków, którzy tej wiary nie podzielali. Wystarczyło kilka lat, by ów  |  |
Dzięki za odpowiedź.Chodzi właśnie o to, że mam tylko jedno źródło światła (dodatkowo AO, ale nawet jak wyłączę to problem zostaje)Światło jest typu direct, w załączniku ustawienia (właściwie to niewiele w nich zmieniałem)  |  |
Ja jestem zdania że im coś się dłużej i ciężej nad czymś pracuje to to wychodzi lepiej więc nie ma co się spieszyć. Niech najpierw zrobią dobrze działające narzędzia do modelowania bo jak na razie knife nie działa tak jak  |  |
Było już sporo podobnych pytań. Zależy czym konkretnie chcesz się zajmować. Na polibudzie lub informatyce możesz się pewnie nauczyć zagadnień bliższych programowaniu, pewnie znajdą się jakieś kierunki, gdzie będzie robienie stron internetowych itp. Na ...  |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 » |
 |
|
|
 |