System wyszukiwawczo-informacyjny RedTram
Русский  English  Українська  Français  Polski Deutsch  Italiano  Español  中文   
7 listopada 2009 roku (strefa czasowa GMT 00:00)  Ilość źródeł w języku polskim: 4587
Przemieszczanie po tematach
Przemieszczanie po regionach
Wszystkie tematy Blogi Forum Świat
Forum (Świat) RSS 2.0

Okna PCV pomorskie

07.11.2009 21:23    forumbudowlane.pl
polecaj je we wlasciwym miejscu moze w aukcjach lub zleceniach nowe dzialy w portalu www.e-okna.pl
Polska    Forum
Okna PCV pomorskie

Poddasze - ocieplenie podłogi (dach bez izolacji)

aby zdjecie sie wyswietlało prosze dodac je najpierw do galerii na forum
Polska    Forum

Podwieszany sufit

pamietaj prosze by zdjecia dodawac do GALERII
Polska    Forum
Podwieszany sufit

Udrożnienie kanalizacji

07.11.2009 21:22    forumbudowlane.pl
Może to była soda kaustyczna.
Polska    Forum
Udrożnienie kanalizacji

Czy warto kryć blachodachówką?

zdjecia dokladamy do galerii na forum
Polska    Forum
Czy warto kryć blachodachówką?

Polskie realia

Witam !1. Minister wyznaczył jakie drzwi łazienkowe można instalować i drzwi "70" zniknęły z warunków technicznych ,to dlaczego producenci je produkują ?2.Drzwi garażowe mają mieć w świetle 2.00 x 2.30 co najmniej ,po kiego ... produc...
Polska    Forum
Polskie realia

Problem z sąsiadem

Mam sąsiada kturemu pozwoliłem podwyrzszyć dom o 80 cm dom w granicy działki, a on podyrzszył dom o 3 m . teraz przeszkadza mu dym z mojej kotłowni jego budynek po remoncie jest wyrzszy od mojego komina o jakieś 2m
Polska    Forum
Problem z sąsiadem

Jaka alternatywa dla Defro Optima Komfort Plus?

quote:cf50565bb9="rafales"]W przyszłym sezonie bedę wymieniał wysłuzony już piec. Wynalazłem uż coś dokonam zakupu chciałbym porównać mój wybór z innymi producenta...
Polska    Forum
Jaka alternatywa dla Defro Optima Komfort Plus?

Piece z Allegro...

dowiedz się od sprzedającego czy da Ci fakturę? bo mnie nie dali z fakturą było drożej. A tak mógłbym odliczyć VAT! to jednak parę groszy. Jakość masz taką samą w sklepie jak na allegro, zależy co kupujesz! Ten co wybrałeś
Polska    Forum
Piece z Allegro...

Układanie paneli podłogowych

a ja z innej beczki też miałem taki sam dylemat co zrobić ze zniszczoną podłogą więc wpadłem na pomysł położę panele ale poprosiłem cykliniarza żeby wpadł i zobaczył co można z tym zrobić i szok jak usłyszał że chcę pokryć
Polska    Forum
Układanie paneli podłogowych

Co sądzicie o kotłach DEFRO?

quote:f688539237="kielo"][quote:f688539237="leśnik"]A ja myślę, że to Defro przereklamowane.[/quote:f688539237]Można wiedzieć dlaczego przereklamowany.Jakoś kilku znajomych ma Defro i chwalą sobie[/quote:f688539237]A ja i moi znajomi mamy Zę...
Polska    Forum
Co sądzicie o kotłach DEFRO?

Barwa fugi

Witam mam pytanie co zrobić żeby zmienić barwę fugi na ciemniejszy?Słyszałem że starczy zwykły pigment do emulsji, wymieszać razem z emulsją i pociągnąć po płytkach??Się nie maże???POZDRO///
Polska    Forum
Barwa fugi

Systemy "dom inteligentny" - za duży wybór?

quote:192fef7b89="JakubW"]Dlaczego nikt nie pisze o InOne Legranda?To na razie mój faworyt - porównywałem z Xcomfortem (radiówka jest dużym minusem) i LCN (obawiam się o brak wsparcia technicznego za 10 - 20 lat).[/quote:192fef7b89]Nikt nie pi...
Polska    Forum
Systemy "dom inteligentny" - za duży wybór?

Parujące okna - czy to normalne

witam! mam podobny problem z mokrymi oknami po nocy w okresie od jesieni do wiosny gdy temperatura na zew.jest niższa niz wew.mieszkania.Pod oknem jest zamontowany grzejnik który podgrzewa powietrze wew,natomiast nad ranem gdy grzejniki sa juz os...
Polska    Forum
Parujące okna - czy to normalne

Ocieplenie stropu drewnianego na strychu

quote:d63b861c6e="jacek jagielski"]dzieki za odpowiedz,,a czy na wełnę od góry mam dać jeszcze jedną warstwę paraizolacji[/quote:d63b861c6e]nie
Polska    Forum
Ocieplenie stropu drewnianego na strychu

Projetowanie łazienek

quote:ff50d50a29="Ola Sz."]WitamZajmujemy sie projektowaniem wnętrz prywatnych i publicznych. Specjalizacja- aranżacja łazienek. Projektuję tak aby przestrzeń była funkcjonalna, w pełni wykorzystana a jednocześnie spełniała Państwa oczekiwan...
Polska    Forum
Projetowanie łazienek

Kocioł defro duo 15kW - na jaką powieszchnię ogrzewnia ?

Witam !Szukam kotła o odpowiedniej mocy do ogrzania mojego domu. Pow. użytkowa ok. 140 m średnio ocieplony (ściany dobrze ale jest dużo okien, strych nad poddaszem użytkowym tylko folia pod dachówką a dom na odsłoniętej górce i często piź...). Oc...
Polska    Forum
Kocioł defro duo 15kW - na jaką powieszchnię ogrzewnia ?

Pomocy węgiel się nie spala

Witam posiadamy Kocioł KWM-SGR 19 kw dziubarczyk wraz z Regulatorm OGNIK PLUS C.W.U. pid II. Zakupilismy węgiel z kopalni pieklorz. Ogrzewamy ok 120 m, pompa cuw na razie odłączona. Od początku kocioł sprawuje się niby dobrze, osiąga zadaną tempera...
Polska    Forum
Pomocy węgiel się nie spala

Sprzedam używane maszyny do produkcji okien PVC

Witam, zamykamy obecnie linię produkcji okien PVC, w związku z tym mamy na sprzedaż następujące maszyny:Frezarka Actual Apa 11/2Frezarka FamaFrezarka pionowa górnowrzecionowa IXIONFrezarka ROTOX FBO 224Frezarka ROTOX FWS281Frezarka ROTO...
Polska    Forum
Sprzedam używane maszyny do produkcji okien PVC

Wykonanie kosztorysów, doradztwo, kompleksowa obsługa budowy

Chcecie poznać podstawy prawne dotyczące kosztorysowania, metody kosztorysowania, funkcje programu ZUZIA?Na 3-dniowym kursie nauczycie się również:sporządzania ofert kosztorysowych, ich modyfikacji i weryfikacji,poznasz zaawansowane funkcje pro...
Polska    Forum
Wykonanie kosztorysów, doradztwo, kompleksowa obsługa budowy

1 | 2 | 3 | 4 | 5 »