|
|
 |
 |
 |
 |
polecaj je we wlasciwym miejscu moze w aukcjach lub zleceniach nowe dzialy w portalu www.e-okna.pl  |  |

aby zdjecie sie wyswietlało prosze dodac je najpierw do galerii na forum  |
pamietaj prosze by zdjecia dodawac do GALERII  |  |
Może to była soda kaustyczna.  |  |

zdjecia dokladamy do galerii na forum  |  |
Witam !1. Minister wyznaczył jakie drzwi łazienkowe można instalować i drzwi "70" zniknęły z warunków technicznych ,to dlaczego producenci je produkują ?2.Drzwi garażowe mają mieć w świetle 2.00 x 2.30 co najmniej ,po kiego ... produc...  |  |
Mam sąsiada kturemu pozwoliłem podwyrzszyć dom o 80 cm dom w granicy działki, a on podyrzszył dom o 3 m . teraz przeszkadza mu dym z mojej kotłowni jego budynek po remoncie jest wyrzszy od mojego komina o jakieś 2m  |  |
quote:cf50565bb9="rafales"]W przyszłym sezonie bedę wymieniał wysłuzony już piec. Wynalazłem uż coś dokonam zakupu chciałbym porównać mój wybór z innymi producenta...  |  |
dowiedz się od sprzedającego czy da Ci fakturę? bo mnie nie dali z fakturą było drożej. A tak mógłbym odliczyć VAT! to jednak parę groszy. Jakość masz taką samą w sklepie jak na allegro, zależy co kupujesz! Ten co wybrałeś  |  |
a ja z innej beczki też miałem taki sam dylemat co zrobić ze zniszczoną podłogą więc wpadłem na pomysł położę panele ale poprosiłem cykliniarza żeby wpadł i zobaczył co można z tym zrobić i szok jak usłyszał że chcę pokryć  |  |
quote:f688539237="kielo"][quote:f688539237="leśnik"]A ja myślę, że to Defro przereklamowane.[/quote:f688539237]Można wiedzieć dlaczego przereklamowany.Jakoś kilku znajomych ma Defro i chwalą sobie[/quote:f688539237]A ja i moi znajomi mamy Zę...  |  |
Witam mam pytanie co zrobić żeby zmienić barwę fugi na ciemniejszy?Słyszałem że starczy zwykły pigment do emulsji, wymieszać razem z emulsją i pociągnąć po płytkach??Się nie maże???POZDRO///  |  |
quote:192fef7b89="JakubW"]Dlaczego nikt nie pisze o InOne Legranda?To na razie mój faworyt - porównywałem z Xcomfortem (radiówka jest dużym minusem) i LCN (obawiam się o brak wsparcia technicznego za 10 - 20 lat).[/quote:192fef7b89]Nikt nie pi...  |  |
witam! mam podobny problem z mokrymi oknami po nocy w okresie od jesieni do wiosny gdy temperatura na zew.jest niższa niz wew.mieszkania.Pod oknem jest zamontowany grzejnik który podgrzewa powietrze wew,natomiast nad ranem gdy grzejniki sa juz os...  |  |
quote:d63b861c6e="jacek jagielski"]dzieki za odpowiedz,,a czy na wełnę od góry mam dać jeszcze jedną warstwę paraizolacji[/quote:d63b861c6e]nie  |  |
quote:ff50d50a29="Ola Sz."]WitamZajmujemy sie projektowaniem wnętrz prywatnych i publicznych. Specjalizacja- aranżacja łazienek. Projektuję tak aby przestrzeń była funkcjonalna, w pełni wykorzystana a jednocześnie spełniała Państwa oczekiwan...  |  |
Witam !Szukam kotła o odpowiedniej mocy do ogrzania mojego domu. Pow. użytkowa ok. 140 m średnio ocieplony (ściany dobrze ale jest dużo okien, strych nad poddaszem użytkowym tylko folia pod dachówką a dom na odsłoniętej górce i często piź...). Oc...  |  |
Witam posiadamy Kocioł KWM-SGR 19 kw dziubarczyk wraz z Regulatorm OGNIK PLUS C.W.U. pid II. Zakupilismy węgiel z kopalni pieklorz. Ogrzewamy ok 120 m, pompa cuw na razie odłączona. Od początku kocioł sprawuje się niby dobrze, osiąga zadaną tempera...  |  |
Witam, zamykamy obecnie linię produkcji okien PVC, w związku z tym mamy na sprzedaż następujące maszyny:Frezarka Actual Apa 11/2Frezarka FamaFrezarka pionowa górnowrzecionowa IXIONFrezarka ROTOX FBO 224Frezarka ROTOX FWS281Frezarka ROTO...  |  |
Chcecie poznać podstawy prawne dotyczące kosztorysowania, metody kosztorysowania, funkcje programu ZUZIA?Na 3-dniowym kursie nauczycie się również:sporządzania ofert kosztorysowych, ich modyfikacji i weryfikacji,poznasz zaawansowane funkcje pro...  |  |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 » |
 |
|
|
 |